Wildhogs geven ook workshops, kennis delen is genieten!!

Hou de site in de gaten wanneer we weer mogen gaan we los!!

We zijn in volle voorbereiding voor de aankomende workshops !!

Informatie Workshops Wildhogs Juli

Hartelijk dank dat u samen met ons een culinaire outdoor cooking middag wil beleven! We geven u alvast een beetje informatie wat te verwachten deze dag inclusief de nodige administratie. We gaan aan de slag met:

 Bastard // Oklahoma smoker// Masterbuilt grill/smoker //ProQ Smoker // Pellet smoker// assado

We drinken deze dag een lekkere blonde 44 NAP van brouwerij Grensgeval, mooie wijntjes en er is natuurlijk ook een glaasje fris voorradig.

Workshops 19/7 en 26/7

11:00 uur Welkom koffie of thee met een goei stuk vlaai.

11:30 uur Uitleg van de Workshop van wat u deze dag mag verwachten

12:00 uur Start workshop:

  • Injecteren plus voorbereiden van pulled pork
  • Spareribs klaarmaken volgens 3/2/1 methode
  • Ribroast low&slow met rust en afmaken op diverse manieren…
  • Warm gerookte zalm op Whiskey hout met citroen
  • Fruit de mer Schaal en schelpdieren
  • Roken van Ardeense forellen
  • Assado van (?) Wat de Slager/ Jager ons brengt 😉
  • Groenten garnituren
  • Aardappelgarnituur
  • Diverse fonds / bouillons en sauzen en garneringen maken
  • Opmaken van een culinair bordje..

Einde voorzien rond 16:00 uur

Locatie:

Sint Odilialaan 81 3930 Hamont-Achel • Tel.: 0032 (0) 11 805680 • Mobiel: 0032 (0) 478 35 41 10 •

U kan de 149€ per persoon voldoen op rekeningnummer: ING BE42 9201 0397 1754 M v Herk WH

Of op de dag zelf bij aanvang, cash op locatie

Tot de 19e of de 26e Juli;

Marc & Mario / Wildhogs !