PRo Q 3 in 1 Smoker grill met oneindig veel mogelijkheden door het handige en stevige stack systeem. Low&Slow is geen enkel probleem meer door de grote waterpan. Grill direct of indirect je stukken vlees. Smoke warm of koud je vis of vlees. 

PRo Q Ranger Elite; 3 in 1 Smoker grill met oneindig veel mogelijkheden door het handige en stevige stack systeem. Low&Slow is geen enkel probleem meer door de grote waterpan. Grill direct of indirect je stukken vlees. Smoke warm of koud je vis of vlees.     

Deze nieuw Excel Elite met een diameter van 50 cm is de grootste ProQ BBQ Smoker. Met de Excel Elite kunt u Barbecueën, Roken, Grillen en Stomen. Doordat ze modulair zijn opgebouwd kunt u zelf bepalen hoe u uw gerecht gaat bereiden. Op te bouwen als handzame kogel BBQ, volwaardige Rookton of als Bullet (water)-smoker

Deze 3 in 1 BBQ heeft al gezorgd voor diverse prijzen in het profesionele circuit .Deze nieuwe Award Winning Frontier Elite met een diameter van 43 cm is de middelste maat van de ProQ BBQ Smokers. Met de Frontier Elite kunt u Barbecueën, Roken, Grillen en Stomen. Doordat ze modulair zijn opgebouwd kunt u zelf bepalen hoe u uw gerecht gaat bereiden. Op te bouwen als handzame kogel BBQ, volwaardige rook ton of als Bullet (water)-smoker

KamadoJoe Classic 3

€ 2.149,00

KamadoJoe Classic 3

€ 2.149,00

Momenteel de Meest innovatieve kamado te koop met een convectiesysteem dat echt next level indirect koken mogelijk maakt!

Daarbij de vering van de deksel waardoor je die met de pink kan bedienen, het 3 verdiepingen plateset systeem en een modern onderstel en...... teveel om op te noemen, kom kijken en ben verkocht aan je nieuwe outdoor cooking maatje.

KamadoJoe Classic 1

€ 999,00

KamadoJoe Classic 1

€ 999,00

De innovators van de Kamado, altijd het eerste met extra's en al even de nummer 1!

Smokey Bandit Eastwood

€ 1.349,00

Smokey Bandit Eastwood

€ 1.349,00

Deze zuinigste en stilste pelletbbq op de markt doet alles wat je van een pelletbbq mag verwachten. SB Pellets zijn de smaakvolste op de markt en de service is ongeevenaard!!

Zorgeloos een pelletbbq aanschaffen bij Wildhogs??

Basis: Lumberjack  999

Geisoleerd: Eastwood

Reus: Goliath 2395

Masterbuilt Gravity 800

€ 1.025,00

Masterbuilt Gravity 800

€ 1.025,00

Dé nieuwe oplossing!! Gemak van een pellet of gasbbq met digitale temperatuur beheersing. In 10 minuutjes boven de 200 Celsius, in een kwartiertje op Pizza temperatuur.....

En daarbij werkt deze bbq op houtskool en/of briketten!!!

Masterbuilt/KamadoJoe is één van de meest innovatieve en betrouwbare bedrijven in BBQ land.

En de prijs? Onmogelijk deze prijs/kwaliteit te verslaan!

Mooiste uitvoering van de Bastard met alles inclusief

Met een diameter van 48 cm is de nieuwe `betere Bastard' Medium Urban een perfecte kamado. Deze versie is uniek vanwege het volledig matzwarte kleurenschema.

Deze Bastard is verbeterd op deze vijf punten:

• Gietijzeren precisietop

• Eenvoudig te open scharniersysteem

• Robuust roestvrijstalen rooster van 6 mm

• Verbeterd Nederlands ontwerp

• Inclusief platesetter, roestvrijstalen houtskoolkorf en roestvrijstalen aspot

Traeger Ironwood 665

€ 1.599,00

Traeger Ironwood 665

€ 1.599,00

De Traeger Ironwood 650 pelletbarbecue is voorzien van de WiFIRE controller. Via deze controller kunt u de status van uw gerechten bekijken en de temperatuur van uw barbecue op elk gewenst moment aanpassen. Dit kan allemaal via de Treager app op uw smartphone. Deze app is eenvoudig te downloaden in de App of Play store. Via deze app kunt u ook recepten naar uw grill downloaden. Uw barbecue zal voor u de gehele kookcyclus van het recept uitvoeren.

Traeger Ironwood 650 compleet

De Traeger Ironwood 650 pelletbarbecue is voorzien van twee niveaus regelbare grill roosters. Dankzij de roestvrijstalen zijtablet met haken kunt u uw barbecuegereedschap eenvoudig ophangen. Daarnaast is de pelletbarbecue voorzien van opberghaken voor een extra grill rooster.

Traeger Ironwood 885

€ 1.799,00

Traeger Ironwood 885

€ 1.799,00

De Traeger 885 Ironwood :

  • Ironwood D2®-controller - Net zo eenvoudig als het gebruik van een oven. Draai gewoon de draaiknop naar de gewenste temperatuur, druk op ontbranden en je bent klaar om te beginnen.
  • WiFIRE®-technologie - Hiermee kunt u uw barbecue programma en de temperatuur altijd via uw smartphone regelen.
  • Ironwood D2® Direct Drive – Door de D2 Direct drive is het dichtschroeien van je vlees en maakt low en slow cooken nog eenvoudiger.
  • TurboTemp® - Bliksemsnelle opstarttijden en sneller herstel van je gewenste temperatuur.
  • GrillGuide® - Stapsgewijze kookinstructies en opmerkingen voor meer dan 1500 recepten in de Traeger-app.
  • Dubbele zijwandisolatie - voor een nog zuiniger verbruik

Vanaf nu ook alle modellen van Smokey bandit verkrijgbaar bij Wildhogs, vanaf 975€